• Slide 1    standaard

Nieuws

 • FRIDAY NIGHT wordt FIGHT NIGHT!

  Even voorstellen… Jimmy Peek!! Geïnspireerd door Billy Wayne Blan...

  Lees meer
 • Gladiator Workout

  Nieuw op het groepslesrooster in Zoetemreer: the Gladiator Workout! Gebaseerd...

  Lees meer
 • Aftermovie DDD

  De Dol Dwaze Dagen van half oktober was een groot succes! Bekijk hier de afte...

  Lees meer
Meer nieuws

Het verhaal van clublid Marieke

Vorig jaar voelde ik mij ongezond en veel te zwaar. Ik kon niet meer genieten van mijn kinderen en kon al helemaal hun tempo niet bijhouden. Ik had wel een sportabonnement hoor, maar ik had altijd wel een excuus. Toen ik in april een nieuwsbrief kreeg waarin stond dat ze met een 90 days challenge zouden gaan beginnen, heb ik geen moment getwijfeld en mij meteen ingeschreven. Dit was voor mij de stok achter de deur. Je moet 3 x per week komen en als je er niet bent dan word je gemist. Ook werden er diverse workshops gegeven. Vol enthousiasme begonnen meten, wegen etc. Dat viel even tegen, maar het was voor mij wel duidelijk wat mijn doelen waren. Ik wilde vooral gezonder gaan worden, wat kilootjes er af zou mooi zijn. 

Helaas liep ik bij de eerste training een blessure op en kwam voor mij aan het 90 days avontuur snel een einde. Dit werd meteen goed opgevangen en er werd gekeken of er een aangepaste training gemaakt kon worden waardoor ik wel zou blijven sporten. Ik heb even moeten slikken, maar ik was niet begonnen om nu alweer op te geven. Het heet niet voor niks 90 days of dedication, dus op naar de fyshiotherapeut en daar te horen gekregen wat ik wel en wat ik niet mocht doen. Dit doorgegeven aan Wout en hij heeft dit doorgenomen met Nedeljko, die mij toen door mijn blesure heen heeft geholpen door zich te richten op mijn houding en core trainingen. 

Uiteraard mocht ik gewoon naar de workshops waar Martijn van Raamsdonk met het book “Eet gewoon gezond” voor mij een eyeopener was. Want waarom at ik wat ik at en waarom voelde ik mij ongezond. Ik ben mijn eetpatroon vanaf dat moment rigoreus gaan aanpakken wat resulteerde in een gezonder gevoel, meer energie en bovenalles geen allergische reacties meer op eten. Wat een verademing! 

Ondertussen ging ik gewoon door met sporten. Ondanks diverse tegenslagen, die voor de rest niks te maken hadden met sporten maar wel lichamelijk een tol eiste van mijn fysieke gesteldheid, heb ik toch doorgezet.  Door de positieve input van met name Nedeljko ben ik doorgegaan en ben ik na de “90 days challenge” 3 x per week blijven sporten.

Dit jaar heb ik besloten om de personal training bij Nedeljko te gaan doen, dit omdat ik merkte dat ik altijd de veilige kant kies en de dingen doe waarvan ik weet dat ik het kan en die goed gaan. Ik vraag mezelf nog wel steeds af of ik er nou tegen op zie of dat ik het een uitdaging vind om te trainen met Nedeljko. Het is wel zo dat ik na de training altijd het gevoel heb dat ik echt bezig ben geweest en uitgedaagt ben om de dingen te doen waar ik normaal voor weg zou lopen. De volgende dag vraag ik mij meestal nog meer af waarom ik het ook alweer doe ;-).  

Uiteindelijk ben ik het afgelopen jaar met sprongen vooruit gegaan en voel ik mij sinds jaren weer gezond. Ik heb geen astma medicatie meer nodig, slik geen allergiepillen meer en heb niet meer overal pijntjes. Het mooiste van alles is dat ik de kinderen weer kan bijhouden, zelf kan vlaggen bij de voetbalwedstrijden van mijn zoon en de duinenmars zonder problemen loop met mijn dochter zonder dat ik uitgeput ben. Doel behaald!!!  Als bijzaak ben ik het afgelopen jaar 12,4 kilo afgevallen en zijn mijn percentages van rood en oranje naar groen gegaan. 

Het enige wat ik nodig had was de ondersteuning van de trainers die echt top was en 100% procent toewijding en motivatie vanuit mijzelf. Zonder dit ga je het niet redden. Je moet het echt voor jezelf willen, want alleen jij kunt het doen en niemand anders. Maar het is het allemaal waard!!!  

Marieke
 

Nieuws

 • FRIDAY NIGHT wordt FIGHT NIGHT!

  Even voorstellen… Jimmy Peek!! Geïnspireerd door Billy Wayne Blan...

  Lees meer
 • Gladiator Workout

  Nieuw op het groepslesrooster in Zoetemreer: the Gladiator Workout! Gebaseerd...

  Lees meer
 • Aftermovie DDD

  De Dol Dwaze Dagen van half oktober was een groot succes! Bekijk hier de afte...

  Lees meer
Meer nieuws
 • 90 days of dedication

  90 Days of Dedication

  Wordt nu fitter, sterker en slanker. Alleen bij SnowWorld Healthclub Zoetermeer!

  Lees meer
 • Leefstijl Switch

  Leefstijl Switch

  Werk aan een nieuwe gezonde leefstijl. Alleen bij SnowWorld Healthclub Landgraaf!

  Lees meer